Digitale stempler, klippeark og inspirasjon

Stempelhobby - kreativ med stempler

 

De første stemplene fra Kreativ Hobby Design ble til i 2004. De neste 10 årene ble det laget mer enn 1000 forskjellige stempler, og enda flere kort.

Nå kan du få mange av stemplene fra Kreativ Hobby Design som digitale nedlastbare produkter!

Det vil si at du med et par klikk kan skrive ut de populære tekstene og motivene fra Kreativ Hobby Design.

Sjekk ut de første digitale produktene som allerede er klare!

Ikke minst får du her på Stempelhobby.no også inspirasjon til å lage dine egne kreative kort, med kortgalleri som viser bruken av motiv og tekster fra Kreativ Hobby design / Design av Anne Bente Hauge.

Klikk deg rundt både for tips og inspirasjon. Her finner du mange bilder av kort, flere med detaljerte beskrivelser så du enkelt kan lage tilsvarende kort selv.

Trenger du hjelp for å komme i gang med kortlaging og stempling?

Bli med på gratis introkurs i kortlaging!

Meld deg gjerne på gratiskurset som du får rett hjem i mailboksen din! Kurset er laget spesielt for deg som ønsker å lære grunnleggende tips som vil gi deg mer glede av hobbyen din.  Klikk her for mer informasjon.


Fargerik hilsen fra Anne Bente :)
Tidligere eier og gründer av Kreativ Hobby.
Nytt navn er Stempelhobby!

Les mer om Stempelhobby her!

 

PS! Husker du kanskje Kreativ Hobby? I 2004 startet jeg med stempeldesign og nettbutikken Kreativ Hobby. 10 år senere solgte jeg nettbutikken, men beholdt rettighetene til ca 1000 stempeldesign som har blitt solgt til tusenvis av kortlagere i Norge.

De beste av disse og kanskje noen nye vil etterhvert dukke opp her på stemplehobby.no, slik at du kan laste ned stempeltekster og motiv for å bruke på dine kort!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *