OM STEMPELHOBBY

Heisann, så flott å se deg her:)

Velkommen til min side og mange av mine håndlagde kort!

Jeg har laget kort siden 2002 og designet stempler siden 2004. I løpet av årene har jeg laget flere tusen 1000 kort, mange av dem kan du se her på stempelhobby.no

Kortene du ser her på Stempelhobby.no er fra stempeldesign jeg har laget selv, og tekster jeg har skrevet og laget stempler av for Kreativ Hobby design.

Jeg har alltid holdt på med en kreativ hobby.

I 2002 begynte jeg å lage papir selv. Det inspirerte meg til å lage kort. På den tiden var det ikke mye inspirasjon å finne på internett, og jeg kjente ingen andre som laget kort. Da var det bare å finne på noe selv og leke i vei med papiret.

Når jeg kjøpte mitt første stempel var jeg solgt!

Dette var jo helt genialt. Jeg hadde tidligere skrevet teksten på kortet for hånd, men det så ikke alltid like lekkert ut. Med et stempel ble dette bare en lek. Men jeg oppdaget fort at det var mangel på norske stempeltekster. Løsningen på dette var ganske enkelt å lage teksten og stempelet selv!

I 2004 designet jeg mitt første stempel og startet nettbutikken Kreativ Hobby som jeg drev i 10 år før jeg solgte den videre.

I løpet av de 10 årene jeg drev nettbutikk og laget stempeldesign på full tid skapte jeg mer enn 1000 ulike stempeldesign og solgte flere hundre tusen stempler som har prydet tusenvis av kort. Jeg har laget flere tusen ulike kort, og hatt stor glede av hobbyen i mange år.

Med Stempelhobby.no håper jeg å kunne inspirere deg som liker å lage kort ved å dele noe av min erfaring.

Selv om nettbutikken ble solgt, er jeg fremdeles den stolte eier av mer enn 1000 ulike stempeldesign som jeg skal utvikle videre de neste årene.

Alle tekststemplene og mange av motivene til Kreativ Hobby står jeg bak. Mange av tekstene har jeg skrevet selv, små dikt, vers og oppmuntrende ord.  Noen av motivene har jeg kjøpt kjøpt av andre illustratører; med rettigheter til å lage stempler av illustrasjonen.

Kortlaging og stempling er nå primært en hobby for meg, men det er fremdeles mulighet til å kjøpe stempler fra Kreativ Hobby Design (send en mail til mail@stempelhobby.no)

Kos deg med kortlaging og kreative sysler.

Følg gjerne med på nettsidene her, for jeg har  planer om å designe nye digitale stempler og lage kurs for å hjelpe deg som vil lære mer om kortlaging og stempling.  Etter mer enn 10 år med scrappebutikk har jeg noen triks å lære bort til deg som vil utforske denne herlige hobbyen.

Stempelhilsen fra Anne Bente

Med ønske om en flott og kreativ dag!

PS! Lurer du på hva jeg driver med nå?

Våren 2014 var det tid for nye utfordringer for meg. Etter 10 flotte år med egen scrappebutikk, var det på tide å finne på noe annet, som ligger nærmere det jeg egentlig har som yrke – som er markedsføring og kommunikasjon.

Siden scrappebutikken ble solgt har jeg startet ny virksomhet som frilans tekstforfatter og tatt oppdrag som frilansjournalist for blant annet Ledernytt og Reiseguiden. Jeg har tatt lærerutdanning ved siden av full jobb, og jobbet med mange spennende prosjekter.

Nå er jeg ansatt hos Inspiro Group AS, hvor jeg har vært med helt fra starten i januar 2016 – et nytt grundereventyr. Vi driver med online kursvirksomhet innen online marketing og ikke minst lærer vi bort hvordan andre skal lykkes med egne online-kurs. Der er jeg nå leder for kursavdelingen og stortrives sammen med mange gode kollegaer.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *