OM STEMPELHOBBY

Heisann, så flott å se deg her:)

Annebente 2b

Velkommen til min side og mange av mine håndlagde kort!

Jeg har laget kort i mer enn 12 år, og designet stempler siden 2004. Siden har jeg laget flere 1000 kort, mange av dem kan du se her på stempelhobby.no

Alle kortene er laget med stempler som jeg har designet selv.

Jeg har alltid holdt på med en kreativ hobby. I 2002 begynte jeg å lage papir selv. Det inspirerte meg til å lage kort. På den tiden var det ikke mye inspirasjon å finne på internett, og jeg kjente ingen andre som laget kort. Da var det bare å finne på noe selv og leke i vei med papiret.

Når jeg kjøpte mitt første stempel var jeg solgt! Dette var jo helt genialt. Jeg hadde tidligere skrevet teksten på kortet for hånd, men det så ikke alltid like lekkert ut. Med et stempel ble dette bare en lek. Men jeg oppdaget fort at det var mangel på norske stempeltekster. Løsningen på dette var ganske enkelt å lage teksten og stempelet selv!

2004 designet jeg mitt første stempel! Da ble også nettbutikken www.kreativhobby.no til.  Siden den gang har jeg designet hundrevis av stempler, og solgt flere hundre tusen stempler til kreative jenter (og noen få gutter).

Alle tekststemplene og mange av motivene til Kreativ Hobby står jeg bak. Mange av tekstene har jeg skrevet selv, små dikt, vers og oppmuntrende ord.  Noen av motivene har jeg kjøpt kjøpt av andre illustratører; med rettigheter til å lage stempler av illustrasjonen.

Våren 2014 var det tid for nye utfordringer for meg. Etter 10 flotte år med egen scrappebutikk, var det på tide å finne på noe annet. Nettbutikken ble solgt i juni 2014, og ny eier fortsetter der jeg slapp. Jeg skal fortsette med å designe stempler, og www.kreativhobby.no skal fremdeles selge stempler. Men jeg er ikke lenger en del av driften av nettbutikken.

Jeg har fått hobbyen min tilbake, som en hobby. Og gleder meg til mange år med kortlaging på min egen fritid.

Siden scrappebutikken er solgt har jeg startet ny virksomhet. Jeg er nå frilanser og prosjektleder for online kursvirksomhet!

Jeg tar på meg oppdrag innen tekst, design og markedsføring. Hjelper grundere og bedrifter som trenger tekst til nettsider, designer flyers, brosjyerer m.m.  Jeg er fast skribent hos reiseguiden.no og skriver artikler som frilansjournalis.  Alt dette finner du mer om på www.kreativtekst.no som er nettsiden for min nye virksomhet!

I tillegg jobber jeg som prosjektleder for Inspiro Publising som er stolt utgiver av online kvalitetskurs. Jobben min er også online fra mitt hjemmekontor,  og utrolig variert og spennende.

Jeg håper du kan få litt inspirasjon her på www.stempelhobby.no og legg gjerne igjen en kommentar hvis du liker siden.

Kos deg med kortlaging og kreative sysler. Følg gjerne med på nettsidene her, for jeg har planer om å starte online kurs og lære bort noe av det jeg har lært etter 10 år med scrappebutikk.

Besøk gjerne nettbutikken:  www.kreativhobby.no hvis du ønsker å kjøpe stempler eller utstyr.

Jeg ønsker deg en flott dag!

Anne Bente :)