Kort til en 50 åring!

Har du noen ganger revet deg i håret av frustrasjon når du skal lage kort til en mann?

Det er begrenset hvor mye stæsj man kan fylle et maskulint kort med, og passende motiv er ikke alltid lett å finne.

Med dette kortet hoppet jeg glatt over hele motivet.  Her lot jeg 50 være blikkfanget på kortet. Jeg klippet ganske enkelt ut et stort 5 tall. Jeg tegnet først med svak blyant på arket, og klippet innefor blyantmerkene. Enkelt og greit! «TI» har jeg brukt stansemaskin til, men det er også mulig å klippe dette med saks hvis du ikke har en avansert stansemaskin.

Ofte når jeg lager guttekort bruker jeg papiret som en del av pynten. Geometriske figurer eller papirbiter som frisker opp kortet. På dette kortet har jeg brukt store klammer.  Alt er svertet i kantene med brunt blekk.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *