Salgsbetingelser

Salgsbetingelsene gjelder for kjøp av digitale produkter fra Stempelhobby.no

1. Levering
Nedlastbare filer kan lastes ned umiddelbart etter gjennomført kjøp i nettbutikken. Bekreftelse på kjøpet blir sendt til oppgitt e-post adresse sammen med lenke til informasjon om angrerett.

2. Rettigheter
Alle digitale produkter er originale fremstillinger laget av Anne Bente Hauge og er beskyttet av opphavsrettloven. Nedlasting av digitale gjelder i 30 dager fra kjøp. Pass på å lagre filene på din pc senest 29 dager etter kjøp. Digitale produkter fra Stempelhobby.no er kun for personlig bruk.  Du kan selge håndlaget kort (og lingnenede) laget med med de kjøpte digitale stemplene, forutsatt at du personlig har printet ut stempelet.

Du kan ikke reprodusere stempeldesignet eller teksten hverken digitalt eller i andre former. Du kan heller ikke redigere eller endre på designet. Du kan ikke dele, kopiere, bytte, gi bort, selge eller på andre måter distribuere eller reprodusere stempeldesignet i noen form, enten som stempel eller som del i en produktpakke. Å bruke stempelet i kursvirksomhet er ikke lov uten samtykke av Anne Bente Hauge.

3. Priser
Alle angitte priser er ekslusiv moms. Stempelhobby.no er pr. dags dato ikke registrert i MVA registeret. Moms vil derfor inntil videre ikke legges på prisene. Det er ikke fraktkostnader på digitale produkter og det kommer derfor ingen ekstra kostnader ut over den prisen som er fastsatt i nettbutikken.

4. Betaling
Betaling kan utføres med VISA og Mastercard via PayPal. Du må ikke ha egen PayPal konto for å betale.
Beløpet fra din ordre blir trukket fra kontoen din så fort du har bekreftet kjøpet ved å registrere ditt kortnummer/bekreftet kjøpet i PayPal.

5. Sikkerhet
Stempelhobby.no benytter en betalingsløsning levert PayPal og alle data vedrørende din betaling krypteres.

6. Persondata og personvern
Stempelhobby har behov for opplysninger om deg for å behandle din ordre.
Alle opplysninger som registrerer for å kunne behandle din bestilling behandles fortrolig og i henhold til Personvernloven. Les hele personvernerklæringen her.

7. Skrivefeil m.v.
Stempelhobby tar forbehold om feil på oppgitte priser m.m. grunnet skrivefeil o.l.

8. Ordrebekreftelse
Når handelen er inngått, mottar du en ordrebekreftelse per e-post.

9. Reklamasjon
Om du oppdager feil eller mangler i nedlastingene må du reklamere til Stempelhobby innen rimelig tid, med beskrivelse av hva som er galt/mangler.

Ved reklamasjon, kontakt Stempelhobby på: annebentehauge@gmail.com og oppgi ordre- eller fakturanummer samt årsak til reklamasjon.

10. Angrefrist
Det er 14 dagers angrefrist på nedlastbare produkter kjøpt hos Stempelhobby. Fristen beregnes fra den dagen du har mottatt ordrebekreftelsen, med opplysninger om retten til å angre kjøpet, og du har fått adgang å laste ned filene.

Ønsker du å benytte retten til å angre kjøpet skal du innen fristens utløp gi Stempelhobby beskjed ved å kontakte oss på e-postadressen oppført i avsnitt 12. Du skal også innen fristens utløp returnere de nedlastbare filene det gjelder til Stempelhobby – sendes e-postadressen oppført i avsnitt 12.

Ved angring skal du også slette både filer og eventuelle utskrifter av de nedlastbare produktene. Ved angring skal du under ingen omstendighet benytte deg av filene til å lage trykk og bruke disse på kort eller andre steder. Angring innebærer at all bruksrett oppheves. Også for trykk du har printet før du angrer som da skal destrueres.

11. Tvister 

Vi ønsker å løse alle konflikter i minnelighet. Dersom du likevel ikke er fornøyd med vår behandling av din klagesak, kan du ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Mer informasjon om hvordan du klager, finner du her: http://www.forbrukerradet.no/klageguide/.

12. Selskapsopplysninger
Anne Bente Hauge
Stempelhobby
Parkalleen 17
3257 Larvik
E-post: mail(alfakrøll)stempelhobby.no
Org.nr: 986415939