Opplysning om angrerett

ANGRERETT

Du har rett til å angre ditt kjøp senest 14 dagar etter kjøpsdato uten å grunngi dette.

Angrefristen går ut 14 dager etter dato for kjøp av produkter hos Stempelhobby.no

For å kunne bruke angreretten må du opplyse oss via e-post om at du vil gå fra avtalen og angrer kjøpet.

Du kan bruke det vedlagde angreskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

Last ned skjema for angrerett her

VIKTIG VEDR. ANGRERETT PÅ DIGSTEMPLER OG NEDLASTBARE PRODUKTER

Dersom du velger å benytter deg av angreretten på digitale produkter må du slette alle digitale spor etter de nedlastbare produktene på din pc/mac/nettbrett/mobil eller annen enhet.

Dersom du har printet ut eller på annen måte benyttet de digitale produktene må dette umiddelbart makuleres og ikke benyttes. Ikke under noen omstendigheter kan du benytte deg av de nedlastbare filene dersom du benytter angreretten. Dersom du har printet ut testversjoner skal disse også makuleres.

VIKTIG VEDR. ANGRERETT PÅ ORDINÆRE PRODUKTER 

Dersom du velger å benytte deg av angreretten på tilsendte varer skal varene sendes tilbake til Stempelhobby.no på adresse: Stempelhobby v/Anne Bente Hauge, Parkalleen 17, 3257 Larvik.

Varen skal være uskadd i den forstand at den ikke skal være tatt i bruk til annet enn for å teste at varen fungerer slik den skal.

Du må ta de direkte kostnadene ved å returnere varene – det vil si at du må betale for returporto for å sende varene på forsvarlig måte i retur til oss.

Tilbakebetaling ved bruk av angrerett

Dersom du går ifra denne avtalen, skal vi betale tilbake alle innbetalingar vi har fått fra deg, inklusiv leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følger av at du har valgt en annen type levering enn den billegeste typen standardlevering vi tilbyr), uten unødig opphold og senest 14 dagar etter den dagen vi fikk melding om at du ønsket å gå ifra avtalen.

Vi gjennomfører tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen.

Vi kan holde tilbake refusjonen til du har returnert digitale produkter tilbake pr. e-post, vi har mottatt eventuelle varer pr. post eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det tidspunktet som først inntreffer av disse tidspunktene.

E-post: mail(alfakrøll)stempelhobby.no
Post: Anne Bente Hauge – Stempelhobby, Parkalleen 17, 3257 Larvik

Org.nr: 986415939