KORT TIL MANNEN

Kort jeg har laget i til det «sterke» kjønn. Alltid en utfordring å begrense dill og dall, men noen kort har det likevel blitt til mannfolkene opp gjennom årene. Alle er laget med stempler fra min egen design.  Bla i galleriet og finner du noe du liker kan du trykke på bildet for å få større bilde.

 

VIL DU HA MER INFORMASJON OG TIPS OM DETALJER?

Noen av kortene har jeg skrevet en nærmere beskrivelse av, og har lastet opp flere detajbilder.

Kort til en 50 åring!

ste411_2

Har du noen ganger revet deg i håret av frustrasjon når du skal lage kort til en mann? Det er begrenset hvor mye stæsj man kan fylle et maskulint kort med, og passende motiv er ikke alltid lett å finne.

Med dette kortet hoppet jeg glatt over hele motivet.  Her lot jeg 50 være blikkfanget på kortet. Jeg klippet ganske enkelt ut et stort 5 tall. Jeg tegnet først med svak blyant på arket, og klippet innefor blyantmerkene. Enkelt og greit! «TI» har jeg brukt stansemaskin til, men det er også mulig å klippe dette med saks hvis du ikke har en avansert stansemaskin.

Ofte når jeg lager guttekort bruker jeg papiret som en del av pynten. Geometriske figurer eller papirbiter som frisker opp kortet. På dette kortet har jeg brukt store klammer.  Alt er svertet i kantene med brunt blekk.

Din kommentar

PIRATKORT

Et tøft piratkort til en liten pirat. Kortet er laget med 5 forskjellige stempler fra Kreativ Hobbys design.

Distress ink og stempler

Distress ink og stempler

Bakgrunnen er laget med Distress ink på et akvarellark. Jeg har brukt 2 forskjellige brunfarger og fordelt blekket ujevnt med en svamp. Deretter har jeg sprutet litt vann på arket for å få noen lyse felt.

Direkte på arket har jeg først stemplet båten, for så å maskere bort denne med en post-it lapp, og hele bakgrunnen over vannflaten. Deretter har jeg stemplet solnedgangsstemepelt 2 ganger ved siden av hverandre. Der hvor jeg har brukt post-it lappen, har det ene stempelet kun vann rundt båten grunnet maskeringen (resten sitter på maskeringslappen) som nå er fjernet.

Piraten stemples på eget ark, males med brun distress ink og limes på bakgrunnen med 3-d puter.

Piratkort til en tøff guttSkattekartet stemples på et ark som farges brunt med blekk og krølles godt sammen.

PIRAT teksten er stemplet 3 ganger ved siden av hverandre.

Som pynt har jeg brukt vokset bomullstråd, knapper og brunt mesh.


Din kommentar