BARNEKORT – til gutter

Har du barn trenger du kanskje stadig vekk å lage kort til barnebursdager?  Har har jeg samlet noen av kortene jeg har laget spesielt til gutters bursdager. Kortene er laget med stempler fra min egen design.  Klikk på bildene for å se store versjoner :)

 

VIL DU HA MER INFORMASJON OG TIPS OM DETALJER?

Noen av kortene har jeg skrevet en nærmere beskrivelse av. Noen har jeg kanskje lastet opp flere bilder av. Se under for link til nærmere informasjon om enkelte av kortene.

Et tøft piratkort til en liten pirat.

Her har jeg lekt meg med fem forskjellige stempler fra min kolleksjon med stempler. Bakgrunnen er laget med Distress ink på et akvarellark. Jeg har brukt 2 forskjellige brunfarger og fordelt blekket ujevnt med en svamp. Deretter har jeg sprutet litt vann på arket for å få noen lyse felt. Lag på lag med stempling: Direkte på arket har jeg først stemplet båten, for så å maskere bort denne med en post-it lapp, og hele bakgrunnen over vannflaten. Deretter har jeg stemplet solnedgangsstemepelt 2 ganger ved siden av hverandre. Der hvor jeg har brukt post-it lappen, har det ene stempelet kun vann rundt båten grunnet maskeringen (resten sitter på maskeringslappen) som nå er fjernet. Piraten stemples på eget ark, males med brun distress ink og limes på bakgrunnen med 3-d puter. Skattekartet stemples på et ark som farges brunt med blekk og krølles godt sammen. PIRAT teksten er stemplet 3 ganger ved siden av hverandre. Som pynt har jeg brukt vokset bomullstråd, knapper og brunt mesh.    ... les mer

Er du på jakt etter inspirasjon til andre typer kort?

Klikk deg inn på en av kategoriene under for å se ulike varianter av håndlagde kort.