Kort til en 50 åring!

ste411_2

Har du noen ganger revet deg i håret av frustrasjon når du skal lage kort til en mann? Det er begrenset hvor mye stæsj man kan fylle et maskulint kort med, og passende motiv er ikke alltid lett å finne.

Med dette kortet hoppet jeg glatt over hele motivet.  Her lot jeg 50 være blikkfanget på kortet. Jeg klippet ganske enkelt ut et stort 5 tall. Jeg tegnet først med svak blyant på arket, og klippet innefor blyantmerkene. Enkelt og greit! «TI» har jeg brukt stansemaskin til, men det er også mulig å klippe dette med saks hvis du ikke har en avansert stansemaskin.

Ofte når jeg lager guttekort bruker jeg papiret som en del av pynten. Geometriske figurer eller papirbiter som frisker opp kortet. På dette kortet har jeg brukt store klammer.  Alt er svertet i kantene med brunt blekk.

Din kommentar

Glitrende prinsessekort

AB Hvit prinsesse des11 Large Web view

På dette kortet har jeg lekt meg med glitter! De fleste små prinsesser liker glitter, og jammen gjør ikke jeg det også. Selv om jeg er langt over prinsessealder er det fremdeles noe magisk med eventyrene om Askepott og Snøhvit.

Kortet er laget i forbindelse med en utfordring om å lage et hvitt kort!  Selve kortet og 2 av panelene er derfor helt hvite. Den ene hvite bakgrunnen har jeg laget selv. Massevis av hvit akrylmaling med shimmer i gjorde susen for dette kortet. Det er enkelt og effektfullt!  Det ferskenrosa arket som er brukt til rammer er et ferdig kjøpt glitterark.

Teksten er en av mine mange stempeltekster, som er skrevet og designet for Kreativ Hobby.

Motivet er også fra Kreativ Hobby, fra AngelEyes serien. Kjolen er fargelagt fullt ut med hvit glitterlim med sølvshimmer i. Stickles Stardust er fargen som er brukt. Denne er også brukt på tiaraen og tryllestaven.

AB Hvit prinsesse-2 des11 Large Web view AB Hvit prinsesse-3 des11 Large Web view

Håper du ble inspirert til å glitre i vei og lage et glitrende prinsessekort :)

Din kommentar

PIRATKORT

Et tøft piratkort til en liten pirat. Kortet er laget med 5 forskjellige stempler fra Kreativ Hobbys design.

Distress ink og stempler

Distress ink og stempler

Bakgrunnen er laget med Distress ink på et akvarellark. Jeg har brukt 2 forskjellige brunfarger og fordelt blekket ujevnt med en svamp. Deretter har jeg sprutet litt vann på arket for å få noen lyse felt.

Direkte på arket har jeg først stemplet båten, for så å maskere bort denne med en post-it lapp, og hele bakgrunnen over vannflaten. Deretter har jeg stemplet solnedgangsstemepelt 2 ganger ved siden av hverandre. Der hvor jeg har brukt post-it lappen, har det ene stempelet kun vann rundt båten grunnet maskeringen (resten sitter på maskeringslappen) som nå er fjernet.

Piraten stemples på eget ark, males med brun distress ink og limes på bakgrunnen med 3-d puter.

Piratkort til en tøff guttSkattekartet stemples på et ark som farges brunt med blekk og krølles godt sammen.

PIRAT teksten er stemplet 3 ganger ved siden av hverandre.

Som pynt har jeg brukt vokset bomullstråd, knapper og brunt mesh.


Din kommentar

 

Kommentarer

Heisann :)

Håper du har hatt glede av noe av det du har sett på siden, og har du lyst til å legge igjen en kommentar vil jeg bli veldig glad.

Har du lyst til å gi en tilbakemelding på noe på denne siden, eller noe du vil spørre om? Da kan du skrive i kommentarfeltet i denne posten :)

Ha en strålende og kreativ dag!

Kreative smil fra Anne Bente :)

 

Bryllupskort

[gallery_bank type="images" format="thumbnail" title="false" desc="false" responsive="true" special_effect="" animation_effect="" album_title="true" album_id="1"]

Mini Julekort – grønn

Grønne julekort i format 4×4 tommer – 10 x 10 cm. Laget med restepapir og stempler fra Kreativ Hobby.

Mini Julekort – rød

Mini julekort laget med forskjellig restepapir og stempler fra Kreativ Hobby.

Mini Julekort – Blå

Et knippe minikort i blått jeg har laget! Stempler fra Kreativ Hobby.

Minikort – Hurra for deg

Minikort hvor jeg har brukt stempelet: Hurra for deg som har bursdag i dag. Et stempel jeg har brukt mye :)

Bakgrunn med gesso

Bakgrunnen til dette kortet er påsmørt Gesso og krakeleringsmaling. Jeg har også brukt Snow writer for å få til litt slitte kanter. Teksten er et av stemplene jeg har skrevet selv. Dette kortet er et demokort til et kurs på Kreativ Hobby: Bakgrunner – Collage og gesso.